Menukaart
Menu
Mandje vers afgebakken brood met kruidenboter en tappenade 1.75 per persoon
*
Koude voorgerechten
Carpaccio 14.00
Oude kaas, zonnebloempitjes, truffelmayonaise
Beef tataki 14.00
dungesneden gebraden diamanthaas, sesamdressing
Gerookte zalm 14.50, als maaltijdsalade 19.50
met kappertjes en rode ui
Salade Riche 16.50
Proeverij van onze voorgerechten
*
Soepen
Uiensoep 7.50
met kaas gegratineerd
Vissoep 7.50
goed gevuld
*
Warme voorgerechten
8 Mini-loempia’s 9.50
met chilisaus (veg)
Champignons Bourguignonne 10.50
met ui, kruidenboter en kaas uit de oven (veg)
Warme Geitenkaas 12.50, als maaltijdsalade 18.50
knapperige salade, notencrumble en honing (veg) of met spek
Escargots 13.50
uit de oven met ui, knoflook en kruidenboter
Gamba’s 13.50
gepeld met knoflooksnippers en ui gebakken
*
Hoofdgerechten
Vegetarische wrap 19.50
met met groenten en gegratineerd met kaas
Vis trio 22.50
Zalm, kabeljauw en gamba’s met dillesaus
Boeuf Bourguignonne 23.50
Heerlijke Franse stoofpot met puree en groent
Spare ribs 21.50
met friet, salade en knoflooksaus
Varkenshaassaté 21.50
atjar, kroepoek, pindasaus en gefruite uitjes
Hele varkenshaas 21.50
met spek en brie uit de oven
Runderbiefstuk 24.50
diamanthaas met stukje blauwe kaas of rodewijn- of pepersaus of kruidenboter
Wokki wokkie24.50
Diamanthaas en gamba’s met groenten gewokt
Confit de Carnard 24.50
langzaam gegaarde eendenbout
Ribeye 26.50
met stukje blauwe kaas of rodewijn- of pepersaus of kruidenboter
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en groentegarnituur
*
Voor onze kleine gasten
14.50
Loempiaatjes of Frikandel of Spareribs
met frietjes, appelmoes en mayonaise
Alles opgegeten? Ga naar de kok en maak samen je ijsje!
*
Nagerechten
Dame blanche 9.00
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Apfelstrudel 9.00
Vanille-ijs slagroom
Crème brûlée 9.00
Met vanille-ijs en slagroom
Lava cake 9.00
Lava cake, gemarineerde kersen, vanille-ijs en slagroom
Coupe Rabelais 9.00
Walnotenijs met karamel en slagroom
Coupe after eight 9.00
Vanille-ijs met met muntsiroop, chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje 14.50
Drie kaarsjes van de dag, kletzenbrood en honing
Grand Dessert 14.50
Proeverij van onze desserts
*
Heeft u vragen over allergenen in onze gerechten? Onze kok beantwoordt deze graag.
Of bel met 0346-555242
Alle bedragen zijn in euro’s