Menukaart

Menu

Mandje vers afgebakken brood met kruidenboter  1.75 per persoon

*

Koude voorgerechten

Carpaccio 14.50
Oude kaas, zonnebloempitjes, truffelmayonaise

Beef tataki 14.50

Aziatisch bereid rundvlees, wasabi, sesam en sojadressing

Gerookte zalm 15.00, als maaltijdsalade 19.50
met kappertjes en rode ui

Salade Riche 16.50
Proeverij van onze voorgerechten

*

Soepen

Uiensoep 8.00
met kaas gegratineerd

Champignon soep 8.00
Romig en goed gevuld

*

Warme voorgerechten

8 Mini-loempia’s 9.50
met chilisaus (veg)

Champignons Bourguignonne 10.50
met ui, kruidenboter en kaas uit de oven (veg)

Warme Geitenkaas 12.50, als maaltijdsalade 18.50
knapperige salade, notencrumble en honing (veg) of met spek

Escargots 14.00
uit de oven met ui, knoflook en kruidenboter

Gamba’s 14.00
gepeld met knoflooksnippers en ui gebakken

 *

Hoofdgerechten

Vegetarische wrap 19.50
met groenten, noten en gegratineerd met kaas

Gebakken Noorse zalm 23.50
met dille saus

Vis trio 22.50
Zalm, kabeljauw en gamba’s met dillesaus

Boeuf Bourguignonne 23.50
Heerlijke Franse stoofpot met puree 

Spare ribs 23.50
met friet, salade en knoflooksaus

                                                            Gestoofde kalfswang  23.50
                                                            met aardappel puree

Varkenshaassaté 22.50
atjar, kroepoek, pindasaus en gefruite uitjes

Hele varkenshaas 22.50
met spek en brie uit de oven

Runderbiefstuk 25.50
diamanthaas met stukje blauwe kaas of rode wijn- of pepersaus of kruidenboter

Surf ’n turf 24.50
Gewokte diamanthaas en gamba’s met groenten 

Confit de Carnard 25.50
langzaam gegaarde eendenbout, rode wijnsaus

Tournedos 200 gram.  31.50
met stukje blauwe kaas of rode wijnsaus of pepersaus of kruidenboter

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en sla of groentegarnituur

*

Voor onze kleine gasten
14.50

Loempiaatjes of Frikandel of Spareribs
met frietjes, appelmoes en mayonaise

Alles opgegeten? Ga naar de kok en maak samen je ijsje!

*

Nagerechten

Dame blanche 9.50
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

 Warme Belgische wafel 9.50
Vanille-ijs, warme kersen en slagroom

Crème brûlée 9.50
Gebrand met rietsuiker, met vanille-ijs en slagroom

Lava cake 9.50
Lava cake, gemarineerde kersen, vanille-ijs en slagroom

Coupe Rabelais 9.50
Walnotenijs met karamel en slagroom

Coupe after eight 9.50
Vanille-ijs met met muntsiroop, chocoladesaus en slagroom

Kaasplankje 14.50
Drie kaarsjes van de dag, kletzenbrood en honing

Grand Dessert 14.50
Proeverij van onze desserts

*

Heeft u vragen over allergenen in onze gerechten? Onze kok beantwoordt deze graag.

 

Of bel met 0346-555242

Alle bedragen zijn in euro’s