Menukaart
Menu
Mandje vers afgebakken brood met kruidenboter 1.75 per persoon
*
Koude voorgerechten
Carpaccio 14.50
Oude kaas, zonnebloempitjes, truffelmayonaise
Beef tataki 14.50
Aziatisch bereid rundvlees, wasabi, sesam en sojadressing
Gerookte zalm 15.00, als maaltijdsalade 19.50
met kappertjes en rode ui
Salade Riche 16.50
Proeverij van onze voorgerechten
*
Soepen
Uiensoep 8.00
met kaas gegratineerd
Champignon soep 8.00
Romig en goed gevuld
*
Warme voorgerechten
8 Mini-loempia’s 9.50
met chilisaus (veg)
Champignons Bourguignonne 10.50
met ui, kruidenboter en kaas uit de oven (veg)
Warme Geitenkaas 12.50, als maaltijdsalade 18.50
knapperige salade, notencrumble en honing (veg) of met spek
Escargots 14.00
uit de oven met ui, knoflook en kruidenboter
Gamba’s 14.00
gepeld met knoflooksnippers en ui gebakken
*
Hoofdgerechten
Vegetarische wrap 19.50
met groenten, noten en gegratineerd met kaas
Gebakken Noorse zalm 23.50
met dille saus
Vis trio 22.50
Zalm, kabeljauw en gamba’s met dillesaus
Boeuf Bourguignonne 23.50
Heerlijke Franse stoofpot met puree
Spare ribs 23.50
met friet, salade en knoflooksaus
Gestoofde kalfswang 23.50
met aardappel puree
Varkenshaassaté 22.50
atjar, kroepoek, pindasaus en gefruite uitjes
Hele varkenshaas 22.50
met spek en brie uit de oven
Runderbiefstuk 25.50
diamanthaas met stukje blauwe kaas of rode wijn- of pepersaus of kruidenboter
Surf ’n turf 24.50
Gewokte diamanthaas en gamba’s met groenten
Confit de Carnard 25.50
langzaam gegaarde eendenbout, rode wijnsaus
Tournedos 200 gram. 31.50
met stukje blauwe kaas of rode wijnsaus of pepersaus of kruidenboter
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en sla of groentegarnituur
*
Voor onze kleine gasten
14.50
Loempiaatjes of Frikandel of Spareribs
met frietjes, appelmoes en mayonaise
Alles opgegeten? Ga naar de kok en maak samen je ijsje!
*
Nagerechten
Dame blanche 9.50
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Warme Belgische wafel 9.50
Vanille-ijs, warme kersen en slagroom
Crème brûlée 9.50
Gebrand met rietsuiker, met vanille-ijs en slagroom
Lava cake 9.50
Lava cake, gemarineerde kersen, vanille-ijs en slagroom
Coupe Rabelais 9.50
Walnotenijs met karamel en slagroom
Coupe after eight 9.50
Vanille-ijs met met muntsiroop, chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje 14.50
Drie kaarsjes van de dag, kletzenbrood en honing
Grand Dessert 14.50
Proeverij van onze desserts
*
Heeft u vragen over allergenen in onze gerechten? Onze kok beantwoordt deze graag.
Of bel met 0346-555242
Alle bedragen zijn in euro’s