Menukaart

Menu

Mandje vers afgebakken brood met kruidenboter en tappenade 1.75 per persoon

*

Koude voorgerechten

Carpaccio 14.00
Oude kaas, zonnebloempitjes, truffelmayonaise

Beef tataki 14.00
dungesneden gebraden diamanthaas, sesamdressing

 

Gerookte zalm 14.50, als maaltijdsalade 19.50
met kappertjes en rode ui

Salade Riche 16.50
Proeverij van onze voorgerechten

*

Soepen

Uiensoep 7.50
met kaas gegratineerd

Vissoep 7.50
goed gevuld

*

Warme voorgerechten

8 Mini-loempia’s 9.50
met chilisaus (veg)

Champignons Bourguignonne 10.50
met ui, kruidenboter en kaas uit de oven (veg)

Warme Geitenkaas 12.50, als maaltijdsalade 18.50
knapperige salade, notencrumble en honing (veg) of met spek

Escargots 13.50
uit de oven met ui, knoflook en kruidenboter

Gamba’s 13.50
gepeld met knoflooksnippers en ui gebakken

 *

Hoofdgerechten

Vegetarische wrap 19.50
met met groenten en gegratineerd met kaas

Vis trio 22.50
Zalm, kabeljauw en gamba’s met dillesaus

Boeuf Bourguignonne 23.50
Heerlijke Franse stoofpot met puree en groent

Spare ribs 21.50
met friet, salade en knoflooksaus

Varkenshaassaté 21.50
atjar, kroepoek, pindasaus en gefruite uitjes

Hele varkenshaas 21.50
met spek en brie uit de oven

Runderbiefstuk 24.50
diamanthaas met stukje blauwe kaas of rodewijn- of pepersaus of kruidenboter

Wokki wokkie24.50
Diamanthaas en gamba’s met groenten gewokt

Confit de Carnard 24.50
langzaam gegaarde eendenbout

Ribeye 26.50
met stukje blauwe kaas of rodewijn- of pepersaus of kruidenboter

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en groentegarnituur

*

Voor onze kleine gasten
14.50

Loempiaatjes of Frikandel of Spareribs
met frietjes, appelmoes en mayonaise

Alles opgegeten? Ga naar de kok en maak samen je ijsje!

*

Nagerechten

Dame blanche 9.00
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

 Apfelstrudel 9.00
Vanille-ijs slagroom

Crème brûlée 9.00
Met vanille-ijs en slagroom

Lava cake 9.00
Lava cake, gemarineerde kersen, vanille-ijs en slagroom

Coupe Rabelais 9.00
Walnotenijs met karamel en slagroom

Coupe after eight 9.00
Vanille-ijs met met muntsiroop, chocoladesaus en slagroom

Kaasplankje 14.50
Drie kaarsjes van de dag, kletzenbrood en honing

Grand Dessert 14.50
Proeverij van onze desserts

*

Heeft u vragen over allergenen in onze gerechten? Onze kok beantwoordt deze graag.

 

Of bel met 0346-555242

Alle bedragen zijn in euro’s