Kerstdiner 2018

Kerst bij eetcafé Rabelais

Op dinsdag 25 en woensdag 26 december serveren wij onderstaand kerstdiner.

Voorgerechten
* Salade met gerookte Noorse zalm en rivierkreeft
* Parmezaanse ham met appelstroop en kaneel appeltjes
* Gerookte eendenborst met wildpate en Cumberlandsaus
* Salade met brie, walnoten, cranberries en honingdressing (veg.)

Tussengerechten
* Romige tomatensoep met ballen en lenteui
* Heldere wildbouillon met paddenstoelen en groene kruiden

Hoofdgerechten
* Herten biefstuk met stoofpeer en rode wijnsaus
* Gebakken zeebaarsfilet met saffraan roomsaus
* Getrancheerde runderbiefstuk met pepersaus of rode wijnsaus
* Vegetarische wrap met groenten en paddenstoelen, gegratineerd met kaas

Nagerecht
Feestelijk Kerstdessert; een assortiment van zoete lekkernijen

U heeft de mogelijkheid om dit Kerstdiner in drie of vier gangen te genieten.
Drie gangen € 37.50
Vier gangen € 42.50
Kinderkerstdiner € 17.50
(in overleg met de kok)

U kunt reserveren vanaf 17:00 uur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Akkoord" in de banner dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten